Selecteer een pagina

Fietsen is typisch Nederlands. Het is een officieel stukje van de Nederlandse cultuur. Wij Nederlanders fietsen gemiddeld zo’n 1000 kilometer per jaar, en dat is dus een flink eindje. De fiets wordt gebruikt om boodschappen mee te doen, en sommige mensen gaan er zelfs mee op vakantie. Lekker op fietsvakantie en onderweg slapen in een tentje onder de sterrenhemel. Dat is pas echt genieten van het leven. Maar, hoe krijg je nou alles mee op de fiets? Want, als je op vakantie gaat heb je echt wel wat spullen die je allemaal mee moet sjouwen. De oplossing is simpel: door een dames fietstas aan te schaffen!

Een dames fietstas is een onmisbaar item in jouw leven! 

Een dames fietstas heeft diverse voordelen. Hieronder worden er drie uitgelicht. Lees dus snel verder!

Je kan veel meer meenemen 

Het allereerste voordeel spreekt een beetje voor zich en is ook nogal voorspelbaar. Je kan gewoon veel meer meenemen. Als je alleen je stuur en bagagedrager hebt om spullen aan te hangen of op neer te leggen, dan kan je niet veel meenemen. Ook al ben je een ster in inpakken en kan je gemakkelijk afstand doen van dingen, soms wil je gewoon net wat meer ruimte hebben om toch nog die tent, slaapzak of fles cola mee te nemen. Een dames fietstas is de uitkomst voor dit probleem!

Je fiets krijgt gelijk een andere uitstraling 

Een dames fietstas is ook nog eens erg stijlvol. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel leuke printjes (denk aan streepjes of polka dots) en dan krijgt jouw fiets ook gelijk een upgrade. De luxe uitstraling van jouw fietstas verplaatst zich dan naar jouw fiets in zijn geheel. Als je al jaren dezelfde fiets hebt, is dit een leuke en betaalbare manier om jouw fiets te pimpen.

Het is duurzaam 

Vergeet jij ook altijd een tas mee te nemen als je bijvoorbeeld een boodschap gaat halen bij de lokale supermarkt. You are not alone. Het is alleen niet zo goed voor het milieu (en je portemonnee natuurlijk) om telkens weer een plastic tasje te kopen, en om deze vervolgens aan je stuur te hangen. Als je veel boodschappen gedaan hebt, is er ook nog dikke kans dat deze tas vervolgens uitscheurt. Daar word je niet bepaald vrolijk van. Als je een (dames) fietstas hebt, dan kan je gewoon al je spullen hierin gooien. Het is efficiënt en ook nog eens goed voor het milieu, want je bespaart plastic. En zeg nou zelf, het is toch ongelooflijk irritant als je knieën steeds tegen zo’n plastic tasje aan je stuur knallen?