Selecteer een pagina

Nederland is fietsland bij uitstek. Nergens anders is sprake van zo’n indrukwekkend wegennet voor de fiets als hier. De fietspaden lijken oneindig en zeker als je in de stad woont ben je meer en meer aangewezen op de fiets. Auto’s worden steeds meer geweerd uit stadscentra. Tip; wist je wel dat je bij viaBOVAG een uitstekende tweedehands fiets kunt kopen? Als je een tweedehands fiets koopt wil je natuurlijk wel een goede fiets van een betrouwbare verkoper. Je wilt een fiets die hopelijk nog jaren meegaat en waar je misschien zelfs nog garantie op hebt. Gelukkig zijn er verkopers die dit soort degelijke tweedehands fietsen aanbieden. Je kan hem zelfs online kopen terwijl je thuis op de bank zit.

De veertig belangrijkste punten van de fiets

Het aanbod van gebruikte fietsen mag er zijn. viaBOVAG biedt zo’n beetje alle voorkomende fietsen aan in de vorm van elektrische fietsen, dames- en herenfietsen, kinder- en racefietsen en uiteraard ook mountainbikes. Het bijzondere aan een tweedehands fiets van viaBOVAG is wel dat je een fiets aanschaft die betrouwbaar is. Daar doet het feit dat de fiets gebruikt is niets aan af. Standaard krijg je zes maanden garantie op de fiets en geldt een omruilgarantie. De fiets krijgt voor je ‘m mee mag naar huis nog een afleverbeurt en voorts worden de veertig belangrijkste punten van de fiets nagelopen.

Je zou voor de fietsvakantie een elektrische fiets kunnen overwegen

Je zou bijvoorbeeld een betrouwbare tweedehands fiets kunnen kopen als je van plan bent om op fietsvakantie te gaan nadat je toevallig een boekje met fietsvakantie Nederland tips las. Een fietsvakantie is het ultieme gevoel van vrijheid. Je bepaalt zelf waar je heen gaat en wanneer je dat doet. Bovendien is fietsen gezond en bespaar je zo een hoop geld. Een goede fiets is een vereiste als je op fietsvakantie gaat. Dat geldt ook voor oefenen. Het is niet verstandig om voor het eerst sinds jaren weer eens op de fiets te stappen en meteen grote afstanden te gaan fietsen. In dat kader zou je kunnen overwegen een elektrische fiets te kopen. Een gebruikte, dus aantrekkelijk geprijsd. Daar ga je nog jaren plezier aan beleven.