Selecteer een pagina

Moet u ook wel eens meer meenemen op de fiets dan u eigenlijk kan? Dan zijn dubbele fietstassen de perfecte oplossing voor u. Lees snel verder!

De fietstassen

De dubbele fietstas is super makkelijk te gebruiken en handig voor al uw dagelijks gebruik. Van de boodschappen doen tot een logeerpartijtje. De dubbele fietstassen zijn makkelijk te bevestigen aan uw fiets. De tassen zijn anders dan normale tassen: ze zijn namelijk extra stevig. Beide tassen beschikken over een harde achter- en onderkant, wat voor deze stevigheid zorgt. De tas kan evenveel gewicht hebben als uw bagagedrager kan dragen, wel is het handig om het gewicht tussen de twee fietstassen goed te verdelen. Op deze manier blijft zowel uw fiets, als de tas in balans. Het item is spatwaterdicht (bij een goede sluiting), dus uw spullen blijven bij een regenbuitje gewoon droog.

Soorten en maten

De dubbele fietstas voor dames is in alle soorten, maten, en kleuren te verkrijgen. Ook voor heren is dit het geval. De dubbele fietstas kan verschillende sluitingen hebben, let hier goed op bij uw aankoop! De wat kleinere tassen hebben naar alle waarschijnlijkheid een betere sluiting dan de wat grotere tassen.

Wat voor verschillende dubbele fietstassen zijn er?

Bij het aankopen van uw fietstas moet u rekening houden met veel verschillende fietstassen. Voordat u uw aankoop doet, moet u hebben bedacht waarvoor u de tas nodig heeft, maar ook hoeveel u gemiddeld mee gaat nemen. Voor elke gelegenheid zijn er aparte fietstassen. Uiteraard zijn velen fietstassen multifunctioneel, maar sommigen zijn doelgericht. Ook zijn er afneembare dubbele fietstassen. Alle fietstassen zijn afneembaar, maar bij de afneembare dubbele fietstassen is het zeer gemakkelijk om meet een lichte handeling de tas van uw bagagedrager af te halen. Zo kunnen de tassen dienen als bijvoorbeeld uw werktas.

Wat past er in de dubbele fietstas?

Zoals al eerder vernoemd, is de fietstas multifunctioneel en kan hij voor allerlei zaken van pas komen. Uiteraard zitten hier wel grenzen aan; niet alles past in de tas. De tas is perfect voor uitstapjes in het dagelijks leven zoals boodschappen doen, naar de markt gaan, de kinderen van school halen en naar het werk gaan. Maar echt grote voorwerpen kunt u niet vervoeren in deze tas. Wel is het mogelijk om de tas open te laten en een voorwerp uit de tas te laten steken. Hierbij loopt u echter wel het risico dat het voorwerp uit de tas valt.

Bron: clarijs-fietstassen.nl