Selecteer een pagina

Wie een leuke vakantie in eigen land wenst, die doet er goed aan een vakantie te boeken bij camping de Vijverhof. De camping is gelegen middenin het Rivierengebied en weet zich omringd door de rivieren de Rijn, de Linge en de Waal. Rondom de camping vind je een boerderijcamping, kun je dieren verzorgen en is een schapenfokkerij. Bovendien is deze camping in Ommeren omringd door alleen de mooiste natuur.

Vakantiehuis de Achterhof is voorzien van alle gemakken

Behalve staanplaatsen voor de caravan kun je bij camping de Vijverhof ook een blokhut en stacaravan huren of boek je een vakantie in het vakantiehuis ‘de Achterhof’. De stacaravan biedt ruimte aan tussen de vier en zes mensen en in de blokhut vind je een slaapkamer met tweepersoonsbed, een eethoek, een uittrekbare tafel, een kachel, keukenblok en een koelkast. Vakantiehuis de Achterhof is al helemaal van alle gemakken voorzien met een keuken, toilet, douche en een gezellige woonkamer.

De gedroomde vakantiebestemming voor jong en oud!

Camping de Vijverhof is buitengewoon gastvrij en is de gedroomde vakantiebestemming voor jong en oud. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, er is gratis wifi over heel het terrein en er wordt rekening gehouden met de mindervalide medemens. Bovendien is het sanitair verwarmd en is er een wasmachine, droger en koelkast beschikbaar. Ook al bijzonder is dat je gewoon je huisdier mee mag nemen als je op vakantie gaat naar de camping in Ommeren.

Je vindt er prima staanplaatsen en alleen de mooiste natuur

De camping is gemoedelijk, gezellig en biedt plaats aan 25 caravans en tenten. De plekken beschikken over een eigen stroomaansluiting en een waterkraan. Je red je dus prima op de mooie en royale plekken die camping de Vijverhof biedt. En dus is het volop genieten van de prachtige natuur op en rondom de sfeervolle camping. Je kunt overigens terecht vanaf 15 maart en op 31 oktober sluit de camping tijdelijk de deuren. Op de dag van aankomst ben je vanaf 13.30 uur welkom en ga je de camping na een geslaagde vakantie verlaten, dan doe je dit voor 11.30 uur. Ook direct rondom Ommeren is genoeg te zien en te beleven. Je vindt er bovendien een grote supermarkt, en dat is ook wel prettig natuurlijk. Het gebied leent zich overigens perfect voor fietstochten.

Voor iedereen is er voldoende te doen op camping de Vijverhof

Op de camping wordt overigens de zondagsrust in ere gehouden. Het is dan niet toegestaan tenten en luifels op te bouwen en af te breken en bovendien vinden er dan ook geen schoonmaakwerkzaamheden plaats. Op zondag is er ook geen aankomst- en vertrekmoment. Op de camping hoef jij je nooit te vervelen.  Het is bijvoorbeeld altijd gezellig in recreatieruimte De Herberg. Je leest er in de leeshoek en speelt er allerlei spelletjes. Daarnaast worden er niet zelden tijdens het seizoen thema-avonden en workshops georganiseerd. Camping de Vijverhof heeft gewoon ontzettend veel te bieden. Ervaar zelf maar eens de uitgesproken vriendelijke sfeer en laat je omringen door alleen de mooiste natuur.